Pentru noi calitatea este importanta, la fel si parerea clientilor despre serviciile noastre, iar mai jos regasiti cateva dintre acestea:


Calitatea reprezinta baza pe care am construit prima curatatorie ecologica din Bucuresti. In viziunea noastra, calitatea este un cumul al urmatorilor factori:

  • Tehnologie

Investitiile in tehnologia de tip wet cleaning de la Electrolux, prin gama Lagoon Advanced Care, ne-au oferit un avantaj competitional, dar si numeroase beneficii pentru clienti prin prisma rezultatului calitativ superior, in comparatie cu metodele clasice de curatare pe baza de hidrocarburi ( percloretilena ). Un alt motiv pentru care am ales tehnologia de curatare ecologica este impactul minimal asupra mediului, dar si asupra angajatilor si clientilor.

  • Customer care

Pentru ca serviciul clienti sa fie unul desavarsit este nevoie de doua ingrediente, tehnologie de care dispunem prin intermediul aplicatiei de tip CRM/ERP si de personal implicat, bine pregatit, dar mai ales  motivat sa depaseasca asteptarile clientului.

  • Accesibilitate

Serviciul de Colectare si Livrare GRATUITA este disponibil oriunde in Bucuresti, iar in Ilfov in limita a 15 KM, pentru o comanda minima de 60 RON. Fiind prima curatatorie de haine din Bucuresti care a implementat acest tip de serviciu catre persoanele fizice ( B2C), aspect care ne-a ajutat sa ne consolidam prima pozitie in clasamentul curatatoriilor pe acest segment. Pentru client acest serviciu are o serie de beneficii care il fac o alegere intelienta pentru oricine are nevoie de servicii profesionale de curatatorie, fie ca vorbim despre haine sau covoare. Unele dintre beneficii includ: economia de timp, comfort, rapiditate, siguranta, satisfactie crescuta si nu in ultimul rand eficienta din punct de vedere al costurilor

  • Pret

Desi nu pe pozitionam pe segmentul low-cost, politica noastra este de a avea preturi in sau sub media pietei si astfel sa avem un excelent raport calitate/pret. Oferta noastra este atragatoare atat pentru clientii care sunt atenti la buget, dar si pentru clientii care cauta calitate dar nu doresc sa plateasca un pret piperat. Nu in ultimul rand, pentru clientii frecventi, punem la dispozitie Abonamentul Premium care oferta 30% REDUCERE fata de preturile noastre standard, si astfel beneficiaza de cel mai mic pret la servicii de curatatorie haine.

  • Sigurata

Suntem singura spalatorie de haine din Bucuresti care isi asuma responsabilitatea serviciului de curatare prin intermediul unei polite de asigurare a raspunderii dar si prin proceduri interne de verificare a calitatii, la nivelul fiecarei actiuni din procesul de curatare, de la spalare, calcare, finisare si pana la ambalare.

  • Capacitate

In cazul curatatoriei de haine, dispunem de cel mai mare centru de procesare din SE Europei, astfel incat serviciile noastre sunt livrate la timp, indiferent de volumul de lucru. In cazul curatatoriei de covoare, am fost primii care am investit intr-o linie profesionala de curatare si finisare, astfel incat sa ne asiguram ca rezultate obtinute sunt exceptionale.