Abonament PREMIUM

30%
 • REDUCERE la preturile de lista
 • Pentru serviciul de Colectare & Livrare GRATUITA comanda minima este de 60 RON
 • REDUCERE 30% din pretul fara abonament

Abonament REGULAR

20%
 • REDUCERE la preturile de lista
 • Pentru serviciul de Colectare & Livrare GRATUITA comanda minima este de 60 RON
 • REDUCERE 20% din pretul fara abonament

Abonament CLASSIC

10%
 • REDUCERE la preturile de lista
 • Pentru serviciul de Colectare & Livrare GRATUITA comanda minima este de 60 RON
 • REDUCERE 10% din pretul fara abonament

Cele mai mici preturi la servicii de curatatorie haine si covoare.

Bine ai venit la serviciile noastre de curatatorie haine si covoare! In cadrul abonamentelor noastre de tip PREPAY, am inclus cele mai atractive oferte pentru tine. Descopera cum poti economisi in mod inteligent si pastra prospetimea articolelor tale vestimentare si a covoarelor preferate.

Imagineaza-ti o modalitate simpla si convenabila de a-ti mentine hainele si covoarele in conditii perfecte, in timp ce economisesti substantial. Compania noastra ofera trei tipuri de abonamente, fiecare cu propriul sau set de beneficii:

 1. Abonament Premium: Ai parte de o reducere impresionanta de 30%, fata de preturile noastre de lista, care iti asigura cel mai mic pret din piata! Plătesti doar 300 RON pentru a-ti mentine garderoba si covoarele in stare impecabila. In plus, beneficiezi de colectare si livrare gratuita, pentru o experienta fara stres.
 2. Abonament Regular: Alege acest abonament pentru o reducere de 20%, cu doar 160 RON. Este alegerea ideala pentru cei care doresc servicii premium la un pret accesibil.
 3. Abonament Classic: Cu doar 90 RON, beneficiezi de o reducere de 10% pentru a-ti mentine articolele preferate intotdeauna curate si proaspete.

Cum functionează abonamentele noastre?

Simplu! Plătești o sumă de bani in avans, iar aceasta devine creditul tău. Pe masura ce folosesti serviciile noastre de curatare și calcare, costurile sunt deduse din creditul disponibil.

Iti oferim flexibilitate totala: abonamentul se reinnoieste la cererea ta, ori de cate ori consumul sau valoarea serviciilor depaseste creditul ramas. Nu esti legat de reinnoirea lunara a abonamentului, pentru ca ne dorim sa te simti in control.

Valabilitatea abonamentelor este de un an intreg, asigurandu-ti beneficii pe termen lung.

Cu abonamentele noastre, economisirea devine un stil de viata. Ai grija de articolele tale preferate in mod convenabil si inteligent. Alege abonamentul potrivit pentru tine si bucura-te de cele mai mici preturi la servicii de curatatorie haine si covoare!