Compania cu capital românesc Blue Lagoon Clean s-a transformat în SA. Se pregătește listarea la bursă a companiei?

Blue Lagoon Clean, companie 100% românească ce activează de 9 ani în segmentul curățătoriilor ecologice de haine din București și județul Ilfov, s-a transformat din SRL în SA. Tranzitia companiei Blue Lagoon Clean de la statutul de SRL la cel de SA s-a realizat in aproximativ 2 luni si a presupus costuri totale de 50.000 euro.

“Trecerea de la SRL la SA nu putem spune că a fost dificilă, dar a presupus un proces birocratic destul de lung. Partea bună a acestui proces ține de faptul că acum business-ul este mai bine structurat, procedurile de lucru sunt mai simple, mai clare și mai transparente. Ca timp, transformarea a durat 2 luni și a implicat costuri de aprope 50.000 de EURO, 40.000 EURO reprezentând doar majorarea capitalului social”, spun Vlad Elias și Cristina Tarasevici, co-fondatorii business-ului Blue Lagoon Clean.

Compania Blue Lagoon Clean a înregistrat de la an la an creșteri ale cifrei de afaceri, de 20% yoy. În 2021 a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 10% față de anul pre-pandemic 2019 și de 47% față de 2020.

Pentru perioada următoare, obiectivele companiei în calitate de SA au ca target creșterea cifrei de afaceri, continuarea investițiilor în tehnologie și dublarea capacității de procesare prin lansarea celui mai mare centru din Europa dedicat procesării ecologice a hainelor, care vor poziționa Blue Lagoon Clean drept cea mai mare curățătorie ecologică din Europa.

“În perioada următoare obiectivele țin de dublarea cifrei de afaceri, care va fi posibilă datorită investițiilor pe care le vom demara în construcția unei hale de procesare proprii ce va avea o capacitate de procesare de două ori mai mare decât în prezent. În momentul de față, centrul din Pantelimon are o capacitate de procesare haine de 5 tone/zi, iar în cazul covoarelor de 1.200 mp/zi și este cel mai mare centru de procesare ecologică din SE Europei. După construcția noului centru și dublarea capacității de procesare, vom avea practic cea mai mare curățătorie ecologică din Europa”, spun Vlad Elias și Cristina Tarasevici, co-fondatorii Blue Lagoon Clean.

În continuare, Blue Lagoon Clean pregătește o serie de noutăți pentru clienții sai fideli: “Chiar dacă trăim vremuri grele, pe fondul crizei ce urmează, a creșterii de prețuri dar și a inflației, vom avea un moment de oportunitate, o noutate pe care o vom împărtăși cu cei care ne-au fost alături în cei aproape 10 ani de activitate ai Blue Lagoon Clean, și anume cu clienții noștri. Investiile în active nu doar protejează banii investitorilor, dar și oferă randamente foarte bune, atunci când lucrurile revin la normal”, adaugă Vlad Elias și Cristina Tarasevici.

SURSA: https://www.clubantreprenor.ro/2022/10/31/compania-cu-capital-romanesc-blue-lagoon-clean-s-a-transformat-in-sa-se-pregateste-listarea-la-bursa-a-companiei/

Verifica lista completa de preturi si servicii.

Suna la 0799799192 si beneficiaza de serviciul de Colectare & Livrare GRATUITA.

Vezi cum functioneaza Abonamentul Premium cu 30% REDUCERE.