REGULAMENT GIVEAWAY instagram BLUE LAGOON CLEAN Curatenie de Paste cu un twist 

 1. SCOPUL REGULAMENTULUI

Prezentul regulament stabileste termenii si conditiile de desfasurare ale loteriei publicitare initiate de Organizator prin intermediul contului BLUE LAGOON CLEAN de pe platforma INSTAGRAM (denumita in continuare „GIVEAWAY”), in acord cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Participarea la GIVEAWAY constituie acceptarea expresa si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la adresa office@bluelagoonclean.ro

 1. ORGANIZATORUL

Organizatorul GIVEAWAY este societatea BLUE LAGOON CLEAN SRL, cu sediul în Bucuresti, sos Gheorghe Ionescu Sisesti, nr 236A, Sector 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/2456/2013, CUI 31279631, adresa de e-mail office@bluelagoonclean.ro

 1. PREMIU SI CONDITIILE DE ORGANIZARE

Premiul GIVEAWAY-ului consta intr-un abonament PREMIUM, iar valoarea totala este de 300 lei (TVA inclus).

GIVEAWAY-ul se desfasoara in perioada 15.04.2024 – 21.04.2024 pe pagina „@blue_lagoon_clean” de pe platforma Instagram.

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE

 Participarea la GIVEAWAY este gratuita pentru orice persoana fizica care indeplineste urmatoarele conditii:

 • are domiciliul sau resedinta in Bucuresti si / sau Ilfov, Romania;
 • are un cont activ alocat platformei Instagram;
 • este urmaritor al canalului „@blue_lagoon_clean” de pe platforma Instagram;
 • urmeaza pasii de inscriere in concurs:
 1. da follow @blue_lagoon_clean
 2. tag-uieste 3 prieteni care au nevoie de ajutorul #BlueLagoonClean (pentru mai multe sanse de castig pot lasa mai multe comentarii)
 3. da like la postare (optional pot da si share)

Pentru ca inscrierea in concurs sa fie validata participantii trebuie sa se asigure ca urmeaza toti cei 3 pasi. Doar comentariile postate pana la data de 21.04.2024, ora 11:59 PM, care respecta pasii de mai sus si care nu cuprind mentiuni jignitoare/ ofensatoare pot fi validate drept castigatoare.

Nu pot participa la GIVEAWAY, chiar daca indeplinesc conditiile din prezentul Regulament, angajatii sau colaboratorii Organizatorului sau ai sponsorilor Organizatorului.

 1. DESEMNAREA CASTIGATORULUI SI ACORDAREA PREMIULUI

Castigatorul GIVEAWAY-ului este ales in mod aleatoriu dintre persoanele care indeplinesc conditiile expuse in prezentul regulament, prin intermediul unui program de software.

Daca castigatorul extras nu indeplineste conditiile din prezentul Regulament sau refuza premiul, se va face o noua extragere aleatorie pentru desemnarea altui castigator.

Stabilirea castigatorului se va face la data de 22.04.2024, iar rezultatul va fi anuntat prin intermediul contului Blue Lagoon Clean de pe platforma Instagram. Castigatorul va fi contactat de Organizator in termen de cel mult 5 zile de la data anuntului, prin intermediul platformei Instagram.

Organizatorul nu este responsabil de imposibilitatea de contactare a castigatorului cauzata de furnizarea unor date de contact eronate sau de lipsa unui raspuns din partea acestuia. Imposibilitatea de contactare a castigatorului sau lipsa unui raspuns din partea acestuia in termen de 3 de zile, de la data incercarii de contactare sau de la data informarii castigatorilor, dupa caz, atrage pierderea premiilor.

 1. LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la GIVEAWAY se vor solutiona in mod amiabil.

In situatia in care neintelegerile nu pot fi solutionate pe cale amiabila, eventualele litigii vor fi de competenta instantei de la sediul Organizatorului.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Organizatorul ofera o atentie sporita prelucrarii datelor cu caracter personal si protejarii vietii private ale participantilor la GIVEAWAY, in acord cu Regulamentul Uniunii Europene nr. 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Avem rugamintea sa cititi cu atentie politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, prin care va informam asupra modului in care Organizatorul colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la GIVEAWAY.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal consta in indeplinirea obligatiilor aferente organizarii GIVEAWAY. In acest sens, Organizatorul colecteaza datele cu caracter personal furnizate de participanti in rubrica „Comentarii” aferenta materialului in care este prezentat premiul GIVEAWAY in vederea extragerii unui castigator prin intermediul unui program software.

Datele cu caracter personal prelucrate

Datele cu caracter personal ale participantilor colectate si prelucrate de Organizator sunt cele disponibile in rubrica „Comentarii” aferente postarii de concurs in care este prezentat regulamentul si premiile GIVEAWAY-ului si pot consta in: numele aferent contului Instagram (user name).

Pentru transmiterea premiului si indeplinirea obligatiilor legale, Organizatorul va solicita castigatorului o serie de date cu caracter personal suplimentare, precum: numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numar de telefon.

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

Organizatorul va prelucra datele cu caracter personal ale participantilor doar cat este necesar pentru desfasurarea GIVEAWAY si pentru respectarea obligatiilor legale.

Drepturile participantilor

Participantii la GIVEAWAY au urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal:

 • dreptul la informare si de a solicita detalii referitoare la modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Organizator;
 • dreptul la acces la datele cu caracter personal prelucrate de Organizator;
 • dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
 • dreptul la stergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 • dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal constand in transmiterea acestora catre alti operatori;
 • dreptul de opozitie la prelucrarea datelor cu caracter personal, fara a fi necesara vreo justificare;
 • dreptul de a nu fi supus unor procese automatizate. Exercitarea acestui drept anterior stabilirii castigatorului GIVEAWAY atrage imposibilitatea Organizatorului de a acorda premiul persoanei care si-a exercitat acest drept;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

Aveti posibilitatea de a va exercita oricare dintre drepturile legale indicate prin intermediul unei solicitari scrise transmise la adresa de e-mail office@bluelagoonclean.ro

Sesizari

Pentru intrebari, sesizari sau atunci cand doriti sa va exercitati drepturile legale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@bluelagoonclean.ro.

Daca sunteti nemultumiti de modul in care prelucram datele cu caracter personal sau de modalitatea in care v-am raspuns solicitarilor adresate, aveti posibilitatea de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in Bucuresti, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, anspdcp@dataprotection.ro.

 1. CONTACT SI SESIZARI DESFASURARE GIVEAWAY

In situatia in care aveti intrebari referitoare la modalitatea de derulare a GIVEAWAY, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@bluelagoonclean.ro.

Daca va considerati lezat in vreun fel de modul in care se desfasoara GIVEAWAY, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale Pentru Protectia Consumatorilor, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, Sector 1, cod postal 011865www.anpc.ro.