Compania 100% romaneasca Blue Lagoon Clean a obtinut Premiul pentru bune practici – Romania, in cadrul Galei CINET organizata anul acesta la Frankfurt, propulsand Romania in topul profesionistilor din domeniul curatatoriilor de haine la nivel international.

CINET este o organizatie internationala, fondata acum 35 de ani cu scopul de a reprezenta intereselor tuturor celor care activeaza in domeniul curatatoriilor de haine. In cadrul competitiei de anul acesta, desfasurate în Frankfurt, au participat peste 100 de companii din toată lumea, iar din Romania, Blue Lagoon Clean este singura companie premiata.

„Anul acesta am obtinut Premiul pentru bune practici – Romania, iar in 2018, in cadrul Galei CINET de la Milano, am obtinut Premiul de excelenta si Premiul pentru bune practici – Romania. Aceste premii sunt foarte importante deoarece pun Romania pe harta profesionistilor in domeniul curatatoriilor de haine si in acelasi timp aduc recunoasterea Blue Lagoon Clean ca un brand apreciat atat local, cat si international. Conform punctajului obtinut, compania noastra se situeaza pe locul 19 din 36 de tari premiate la categoria Premiul pentru bune practici la nivel de tara”, spune Cristina Tarasevici, fondator Blue Lagoon Clean.

https://www.businessmagazin.ro/actualitate/ce-impact-are-pandemia-asupra-businessurilor-din-piata-19753601