Business Magazin: Ce beneficii poate aduce trecerea de la SRL la SA

Ce beneficii poate aduce trecerea de la SRL la SA. „A presupus un proces birocratic destul de lung”, spun reprezentanţii unei companii româneşti

Blue Lagoon Clean, companie 100% românească ce activează de 9 ani în segmentul curăţătoriilor ecologice de haine din Bucureşti şi judeţul Ilfov, s-a transformat din SRL în SA, anunţă reprezentanţii businessului printr-un comunicat de presă. Tranziţia companiei s-a realizat in aproximativ două luni si a presupus costuri totale de 50.000 de euro.

„Trecerea de la SRL la SA nu putem spune că a fost dificilă, dar a presupus un proces birocratic destul de lung. Partea bună a acestui proces ţine de faptul că acum businessul este mai bine structurat, procedurile de lucru sunt mai simple, mai clare şi mai transparente. Ca timp, transformarea a durat două luni şi a implicat costuri de aprope 50.000 de euro, 40.000 de euro reprezentând doar majorarea capitalului social”, spun Vlad Elias şi Cristina Tarasevici, co-fondatorii business-ului Blue Lagoon Clean.

Compania Blue Lagoon Clean a înregistrat de la an la an creşteri ale cifrei de afaceri, de 20% yoy. În 2021 a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 10% faţă de anul pre-pandemic 2019 şi de 47% faţă de 2020.

Pentru perioada următoare, obiectivele companiei în calitate de SA vizează creşterea cifrei de afaceri, continuarea investiţiilor în tehnologie şi dublarea capacităţii de procesare prin lansarea celui mai mare centru din Europa dedicat procesării ecologice a hainelor, care vor poziţiona Blue Lagoon Clean drept cea mai mare curăţătorie ecologică din Europa.

„În momentul de faţă, centrul din Pantelimon are o capacitate de procesare haine de 5 tone/zi, iar în cazul covoarelor de 1.200 mp/zi şi este cel mai mare centru de procesare ecologică din SE Europei. După construcţia noului centru şi dublarea capacităţii de procesare, vom avea practic cea mai mare curăţătorie ecologică din Europa”, spun Vlad Elias şi Cristina Tarasevici, co-fondatorii Blue Lagoon Clean.

SURSA: https://www.businessmagazin.ro/actualitate/ce-beneficii-poate-aduce-trecerea-de-la-srl-la-sa-a-presupus-un-21311613

Verifica lista completa de preturi si servicii.

Suna la 0799799192 si beneficiaza de serviciul de Colectare & Livrare GRATUITA.

Vezi cum functioneaza Abonamentul Premium cu 30% REDUCERE.

2022-11-19T02:01:02+02:00

Distribuiti aceasta postare. Alegeti platforma:

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top