In cei aproape 10 ani de existenta ai Blue Lagoon Clean, ne-am pozitionat inca de la inceput ca inovatori si deschizatori de drumuri in ceea ce priveste serviciile ecologice din Romania si preponderent din Bucuresti.

In 2013 am fost prima curatatorie din Bucuresti care a adus sistemul professional cu curatare ecologica Lagoon de la Electrolux, iar astazi el este intalnit la scara larga in Romania la majoritatea curatatoriilor.

In 2014 am fost prima curatatorie care a introdus serviciul de colectare si livrare gratuita pentru persoanele fizice ( B2C ) si care la acel moment reprezenta sub 10% din total business.

Astazi, acest serviciu reprezinta modelul nostru de business, care ne-a propulsat pe prima pozitie in topul curatatoriilor din Bucuresti, pe acest sement. Ca politica de pret, desi nu ne pozitionam pe segmentul low, oferim clientilor nostri cele mai bune returi din piata prin intermediul Abonamentelor Premium pe care le oferim.

Pana in ziua de astazi suntem singura curatatorie de haine din Romania care garanteaza calitatea serviciilor prin procedurile interne de lucru, dar si printr-o asigurare a raspunderii. Din 2017 pana in prezent investim constant in dezvoltarea aplicatiei de tip ERP/CRM prin care gestionam atat activitatea interna a companiei, cat si relatia cu clientii.

Toate acestea ne-au dat posibilitatea ca in 2018, in urma unor investitii de aproape 1 milion de euro sa deschidem cel mai mare centru de procesare ecologica a hainelor din SE Europei, alaturi de o moderna curatatorie de covoare, dar si de un centru de formare profesionala, unic in Romania.

Preturi

0799799192 pentru Colectare & Livrare GRATUITA

Abonament Premium la 30% REDUCERE